deutz fahr serie 5

serie 5 deutz fahr

serie 5

Serie för alla

Hur kan det finnas 6 traktorserier från samma märke i effektområdet från 62 hk – 113 hk? Det beror på att DEUTZ-FAHR har sammanfört ett antal mycket olika traktormodeller under samma seriebeteckning.

En DEUTZ-FAHR Series 5 kan vara både en smidig, välutrustad allround jordbrukstraktor med steglös transmission och en enkel 3-cylindrig traktor med synkroväxellåda. I sortimentet ingår också några av de mest avancerade smalspåriga traktorerna på marknaden, så utbudet i 5-serien är extremt brett.

5080D Keyline GS

519.999,-

5105 Keyline GS

639.999,-

5125 GS

809.999,-

5125 GS med frontlastare

899.999,-

5115D TTV

1.089.999,-

5115 DF TTV ActiveSteer

1.199.999,-

Lätt och elegant

Om du föredrar en lättmanövrerad traktor med låg vikt och steglös transmission är DEUTZ-FAHR Agrotron 5000 D TTV den perfekta lösningen. Den är byggd enligt principen att bara det bästa är gott nog, kvaliteten är förstklassig, de tekniska lösningarna toppmoderna och hyttkomforten suverän för en traktor i den här klassen.

Standardutrustningen är imponerande! Här får du en traktor med en rymlig lyxhytt med 4 pelare och helt plant golv, AC och luftfjädrad stol. En 100-liters LS-hydraulpump kompletteras av en separat 42-liters styrpump och upp till 5 DV-elventiler och en kraftfull lift med EHR-styrning understryker att mindre traktorer kan ha ett stort bruksvärde.

Startar alltid och kan köras av vem som helst

När du behöver en enkel traktor som alltid startar och kan köras av vem som helst är Deutz-Fahr Series 5D Keyline ett förnuftigt val i klassen 66 – 102 hk.

De drivs av toppmoderna 3-cylindriga FARMotion 35-motorer som uppfyller gällande miljöstandarder och topphastigheten är 40 km/h, vilket uppnås vid endast 1.800 motorvarv.

Fyrhjulsdrift och fyrhjulsbromsar är standard. Detsamma gäller en hydraulpump på 56 l/min och 3 mekaniska hydraulventiler, som tillsammans med en EasyLift med en imponerande lyftkapacitet på 3.500 kg och 3 kraftuttagsvarv gör traktorn till en riktig allroundmaskin.

Om utrymmet är begränsat är lösningen en smalspårig Deutz-Fahr

När traktorer flyttar från stora jordbruksfält till specialiserade radodlingar eller till grönyteskötsel för landskapsarkitekter och kommuner, förändras vissa av kraven avsevärt. Tillförlitlig motorkraft, effektiva transmissioner och stor hydraulkapacitet behövs fortfarande, men de yttre dimensionerna måste minimeras och helst måste smidigheten vara ännu större än på en konventionell traktor.

Den smalspåriga DEUTZ-FAHR Agrotron 5 DV/DS/DF med antingen TTV eller PowerShift är perfekt när utrymmet är begränsat. Med upp till 113 hk och en totalbredd på bara 113 cm (beroende på däckmontering) är detta verkligen en stor traktor i en liten kaross. Och trots den minimala totalbredden är hytten förvånansvärt rymlig, så ergonomin är i toppklass.

Nu kan du få din Deutz-Fahr Series 5 DF TTV med 4-hjulsstyrning

Deutz-Fahr har alltid haft ett gott öga till vinodlare och deras utmanande odlingsförhållanden. Nu har de utvecklat en 4-hjulsstyrd version av den smalspåriga Serie 5. Den kan köras konventionellt, med

4-hjulsstyrning och till och med krabbstyrning! Dess svängradie är cirka 26% mindre med 4-hjulsstyrning.

Den ingår inte i vårt standardsortiment, men du behöver inte vara vinmakare för att njuta av den extremt smidiga körningen, så prata med våra återförsäljare om det här är något för dig!

Broschyr