deutz fahr serie 7

serie 7 deutz fahr

serie 7

Serie 7 - Deutz-Fahr

DEUTZ-FAHR 7250 TTV är en av de mest betydelsefulla modellerna i DEUTZ-FAHRs moderna historia. Med den lyfte fabriken designen i samarbete med det välkända designföretaget Giugiaro Design och skapade plattformen för extremt hög körkomfort, användarvänlig drift och tillämpning av multimediateknik. Sedan dess har traktorsortimentet utökats med fler modeller och genomgått ytterligare förbättringar, men det är fortfarande en ikonisk DEUTZ-FAHR-modell.

Enligt vår erfarenhet väljer kunderna DEUTZ-FAHR 7-serien på grund av dess smidighet, funktionalitet och höga bruksvärde – och ja, de gillar också att sitta bekvämt, eftersom komfort inte är en lyx när arbetsdagen är lång.

Inkluderar 3 års TractorCare-garanti, exklusive moms och leverans. Begränsad kvantitet. Köp GPS RTK för 69.000,-

7250 TTV

1.849.999,-

Smidig körglädje

DEUTZ-FAHR Agrotron Series 7 TTV är en fantastisk traktor med högt bruksvärde och snygg design. Hytten är toppmodern, komforten är hög och manöveranordningarna är otroligt användarvänliga. Serie 7-traktorerna är inte bara kraftfulla på fältet, de är också otroligt smidiga på vägen och runt gården. När traktorn är utrustad med autostyrning och GPS RTK är produktiviteten i fält i toppklass, och med en frontlastare är den extremt smidig eftersom traktorn har en separat oljepump för styrsystemet.

Serie 7 TTV finns tillgänglig i en Warrior-utgåva med ALL utrustning.

Spara diesel - kör Deutz

DEUTZ-FAHR fokuserar på att optimera driftsekonomin. Ett av elementen är god bränsleekonomi. DEUTZ-FAHR arbetar med detta inom flera områden. Moderna motorstyrningar, transmissioner och fläktar är några av verktygen. Här får du till exempel en steglös transmission som kombinerar mekanisk och hydrostatisk kraftöverföring. Detta garanterar minimal kraftöverföring utan att förlora smidigheten i transmissionen. Du kan också välja mellan 3 körstrategier: Manuell, Auto och PTO-läge och har 2 hastighetstempon tillgängliga. Och sist men inte minst kan du köra 40 km/h vid kraftigt reducerat varvtal.

Broschyr